Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
0%
Fullscreen
Lights Toggle

În acest puzzle 2D/platforma, joci ca robot lovable şi optimist, Bit. Trebuie să face drum prin nivelul periculos, provocatoare, robot-uciderea de o planetă omului-mai puţin. Din fericire, de biţi este programat pentru a încărca blocuri speciale în lumea din jurul it! Luat gheata in drumul tau? nicio problemă! Loc un bloc de foc se topească gheața şi se goleşte calea! Platforma prea mare? Psh! loc un bloc în mişcare să vă! Alien lasere oferindu-vă probleme? PUH-lease! Drop-un bloc de cristal pentru a vă proteja! Acest lucru poate toate sunet simplu, dar ai de gând să nevoie de toate parte-scrolling şi rezolvarea puzzle abilităţile dumneavoastră să bată toate nivelurile 35, care ne-am creat.

În plus faţă de nivelul 35, BlockHopper features un editor cu drepturi depline de nivel, care permite jucătorilor de a împărtăşi nivelurile lor cu lumea! Cu niveluri nelimitate user-a făcut, BlockHopper are potenţial infinită replayability! Împreună cu controale strans, vechi-school pixel-arta grafică, muzică incredibil de uimitoare Starship (http://www.starshipamazing.com), şi plin de duh bătaie de joc că numai un maşina de tocat, viaţă-robot iubitoare ar putea cioc, BlockHopper asteapta pentru tine de a alerga, hamei, şi cred că drumul spre victorie!

BlockHopper este, de asemenea, disponibile pe pe Apple App Store! Juca şi de a crea niveluri pe du-te pe dispozitiv iOS! -Utilizaţi tastele WASD sau săgeată pentru a muta biţi. Sus/W salturi. Menţineţi apăsată tasta sari mai mult pentru a face Bit sari mai mari.
-Atunci când aveţi blocuri disponibile, faceţi clic pe ecran sau apăsaţi spaţiu pentru a intra bloc. Faceţi clic pentru a plasa bloc selectat în mod curent. Faceţi clic pe ieşire butonul de mod bloc sau apăsaţi tasta spaţiu pentru a ieşi din modul de bloc.
-Atunci când aveţi mai multe blocuri, faceţi clic pe săgeţile de lângă bloc selectat în mod curent sau apăsaţi Q/E pentru a defila prin intermediul lor.
-Dacă tu a lua stuck, apăsaţi Esc pentru asta Bit. Nu vă faceţi griji, Bit re-uploads sine, astfel încercaţi din nou nivelul!
-A lovit în jos sau s pentru a activa un bloc de gol şi a termina un nivel!

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Game Tags

, , , , , , ,

Game Categories

Leave a Reply

InJocuri este distractia is proudly powered by In Jocuri